top of page

Post

  • Foto van schrijverWilma Groenendijk

Werkdruk verlagen?

Een organisatie staat nooit stil, er verandert altijd wel iets. Voor medewerkers is dat niet altijd makkelijk, zij ervaren het vaak als extra werkdruk. Sommigen haken hierdoor zelfs af. Om medewerkers te blijven motiveren is het cruciaal om ze goed te informeren en met ze te communiceren. De manier waarop je dit doet, bepaalt voor een groot deel de mate van betrokkenheid van je medewerkers.


Anneveldt Animaties zet een realistisch geanimeerd personage in om jouw verhaal te vertellen en het voor iedereen begrijpelijk maken. Dit personage maakt jouw medewerkers nieuwsgierig naar wat jij te melden hebt. Je communicatie wordt toegankelijker zodat je informatie écht binnenkomt. Je medewerkers raken meer betrokken, de werkdruk wordt lager en het personeelsverloop vermindert.


Anneveldt Animaties geeft je project een gezicht en past daarbij verschillende technieken toe om een optimaal effect te behalen tegen zo laag mogelijke kosten. Misschien kunnen wij jou helpen om op een persoonlijke manier te communiceren? Vul dan het contacformulier in, dan nemen we snel contact met je op.
Comments


bottom of page