Maak kennis met Ina

Hoi, ik ben Ina,

woordvoerder van de afdeling I&A van Laurens. 

Ik vind het superleuk om de medewerkers van Laurens te mogen informeren. Toen de nieuwe Laurens werkplek er aankwam, heb ik ze vooraf in een animatie warm gemaakt voor de nieuwe werkplek. Op alle kantoren is mijn poster opgehangen. Als ze even niet op hun computer werkten, kregen ze een van de drie screensavers te zien. De voortgang en de laatste ontwikkelingen konden ze lezen in mijn mails en op mijn Veelgestelde vragen pagina. Ze konden niet om me heen 😊.

De dag van de uitrol kon iedereen met een nieuwe animatie zelf de stappen volgen om de nieuwe werkplek in gebruik te nemen. 

Een deel van die animatie hebben we na het project hergebruikt voor twee animaties voor nieuwe medewerkers. Zodat ook zij de gewenste instellingen zelf kunnen uitvoeren en gelijk aan de slag kunnen.

Handig, hè?!

Laurens huisstijl

Laurens heeft een eigen huisstijl, die heel goed beschreven is. Hun kleurenpalet, typografie, gebruik grafische elementen en hun opbouw van de posters konden wij heel eenvoudig opnemen in onze stijl. 

Foto's Ina

Voor de interne communicatie kan Laurens verschillende plaatjes, “foto’s” gebruiken. 

Zo heeft het account van Ina een echte profielfoto. 

De mails die de afdeling uit naam van Ina verstuurt, zijn zo direct herkenbaar. In de handtekening van Ina onderaan de mail staat een grotere portretfoto. 

Screensavers

Een eenvoudige, maar wel heel effectieve manier om aandacht te trekken is een screensaver. Telkens wanneer er even niet gewerkt wordt, verschijnt er een screensaver op het scherm. Als de gebruiker weer verder gaat, krijgt deze de screensaver onder ogen. Hierbij maak je heel handig gebruik van herhaling, net als een reclame. 

Meer weten?

Aankondiging

Een aantal weken voor de uitrol worden de medewerkers op de hoogte gesteld. In deze animatie vertelt Ina wat ze kunnen verwachten en waarom. 

AA  logo lichte achtergrond.png

KVK 69534586

IBAN NL06 RABO 0322  6231 11

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Bezoek ons

Anneveldt Animaties

't Handelshuys

Udenseweg 2

5405 PA Uden