top of page

Onze methode

Optimaal effect

tegen zo laag mogelijke kosten

Met onze methode haal je meer in huis dan zomaar een animatie. Met een paar simpele toevoegingen verandert een losstaande animatie in een heuse campagne. 

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn we heel flexibel. Op maat gemaakt is onze norm, de kosten zo laag mogelijk houden ons uitgangspunt. 

Dit doen we op de volgende manier:

1

Personage als woordvoerder

Om verbinding te maken tussen jouw project en je medewerkers maken wij gebruik van herkenbaarheid en herhaling. Lees meer …..

2

Gebruik nieuwste software

We maken gebruik van de nieuwste software, waardoor we niet meer alles hoeven te tekenen. Bij onze personages worden veel bewegingen, zoals de spraak en de ademhaling, door de software aangestuurd. Lees meer …..

3

Opgebouwd uit losse onderdelen

Onze animaties zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Elementen als spraak, animatie, geluid en achtergrond worden apart gemaakt en later samengevoegd. Lees meer …..

4

Afwisselend gebruik visualisaties

Je verhaal wordt ondersteund door korte teksten, foto’s, tekeningen, animaties en video’s. Door de verschillende methoden af te wisselen, blijft het speels en betaalbaar. Lees meer …..

5

Projectmatige aanpak

Met een projectmatige aanpak zorgen we voor duidelijkheid en efficiëntie waardoor we op een aangename manier een goed resultaat kunnen bereiken. Lees meer …..

Kosteneffectief

Met onze methode kun je onnodige projectuitgaven door fouten of ondeclareerbare uren voorkomen en je vermindert de kosten van het personeelsverloop als gevolg van gedemotiveerde medewerkers. Lees meer …..

Anneveldt Animaties Wilma portret 18-10-22.png

Meer weten?

bottom of page