top of page

Opbouw animaties

Losse onderdelen

 

Onze animaties zijn opgebouwd uit verschillende onderdelen. Elementen als spraak, animatie, geluid en achtergrond worden apart gemaakt en later samengevoegd.

 

Waar is dit vooral handig voor: 

  • Als je voor verschillende doelgroepen net iets andere informatie hebt, kunnen wij makkelijk een animatie in verschillende variaties uitvoeren.. 

  • Wanneer er een kleine update nodig is, passen we alleen de verandering aan.  Zo blijven de animaties altijd up-to-date.

  • Bij een serie staan de basiselementen als het personage, achtergronden, huisstijl, intro en outro al vast. Een volgende animatie is dus veel sneller gemaakt. 

blokken-wall-24-10.gif
thee-label-rood-3.gif
hout blok duits.png
hout blok italie.png

Blokken

 

In dit voorbeeld stellen de blokken de verschillende onderdelen voor van een animatie waarin het zetten van thee wordt uitgelegd.

De animatie bestaat uit een achtergrond, het personage, een intro (Tzz), de gesproken tekst en de visualisaties. 

De ingesproken tekst is in het Nederlands, maar kan eenvoudig vervangen worden door een andere taal. 

hout blok.png

Personage

Misschien wel het allerbelangrijkst is de keuze van een personage. 

Je kunt kiezen uit een bestaand personage dat we aanpassen naar jouw wensen en huisstijl of een nieuwe laten animeren. Los daarvan kies je wie het personage in gaat spreken: iemand van onze of jouw organisatie of we gaan op zoek naar een stem. 

 

Wij helpen je met die keuze door samen goed te kijken naar het doel dat je met de animaties wilt bereiken en hoe je het personage in wilt zetten. 

Wilma Groenendijk.jpg
Personage Wilma tijgerblouse hoofd recht
Jet met krullen.png
pittig.png
Personage Wilma oosters.png

Variaties van een personage

foto als achtergrond bij animatie.jpg
hout blok.png

Achtergrond

Voor de herkenbaarheid kiezen we een achtergrond in de sfeer van je organisatie. Dat kan een foto zijn, of zelfs een video.

Heb je al geschikte foto’s? Dan gebruiken we die graag en anders schiet onze fotograaf een paar mooie plaatjes.

hout blok.png

Intro

Al je animaties starten met dezelfde intro: een animatie van jouw logo eventueel gecombineerd met karakteristieke elementen van je organisatie. 

hout blok.png

Outro

Iedere animatie krijgt ook een korte outro. Dat kan voor alle animaties gelijk zijn, maar je kunt ook kiezen voor kleine verschillen per afdeling, project of functie.

Meer weten?

bottom of page