top of page

Post

  • Foto van schrijverWilma Groenendijk

Nieuw EPD?

Heeft je organisatie besloten een nieuw Elektronisch Patiëntendossier in gebruik te nemen en ben je bezorgd over de implementatie? Vraag je je af hoe jij de medewerkers kunt voorbereiden zodat de overgang soepel zal verlopen? Door betrokkenheid te creëren!


Anneveldt Animaties kan je daarbij helpen. Wij gebruiken herkenbaarheid en herhaling om alle medewerkers te betrekken bij je EPD project. Wij geven je project een gezicht in de vorm van een realistisch geanimeerd personage, laten we haar Dee noemen. Dee vertelt in animaties wat er komen gaat en maakt de soms technische informatie begrijpelijk voor iedereen. Dee heeft een eigen e-mailadres, zij verstuurt alle projectmails en is zo benaderbaar voor alle medewerkers. Ze heeft een Veelgestelde Vragen pagina op Intranet. Screensavers en posters van Dee verkondigen de belangrijkste data en weetjes. Alles zoveel mogelijk in jullie huisstijl.


Zo voelen je medewerkers zich betrokken bij de veranderingen, zijn ze gemotiveerd en goed geïnformeerd. Je vermindert de kans op opstartproblemen, de kwaliteit van de zorg blijft stabiel en het declaratiesysteem zal soepel blijven verlopen.


Iets voor jouw organisatie? Laat je gegevens achter, dan kunnen we samen vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden.
Comments


bottom of page