top of page

Post

  • Foto van schrijverWilma Groenendijk

Inwerken nieuwe medewerkers

Met nieuw personeel wil je de werkdruk verminderen, maar het inwerken creëert in eerste instantie alleen maar extra belasting. Het vergt veel tijd want medewerkers moeten goed op de hoogte zijn van de procedures voor zij zelfstandig kunnen functioneren. Kan dit proces niet efficiënter? Ja, met de animaties van Anneveldt Animaties.


In plaats van een dikke map leesvoer krijgt de nieuwe medewerker bij de aanstelling toegang tot enkele animaties over de organisatie. De medewerker krijgt hiermee een warm welkom en alvast een goede indruk van de cultuur en de manier van werken. Op de eerste werkdag volgen de animaties van de afdeling behorend bij de functie. De leidinggevende hoeft bij het inwerken niet meer te beginnen bij het begin, want de nieuwe medewerker heeft al geleerd over de IT systemen en de belangrijkste procedures en kan steeds terugvallen op de animaties.


Nieuwe medewerkers voelen zich zo eerder thuis en zijn sneller productief en betrokken. De belasting voor leidinggevenden en collega’s wordt lager.


Iets voor jouw organisatie? Neem dan contact op, dan kunnen we samen vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden.
Comments


bottom of page