top of page

Post

  • Foto van schrijverWilma Groenendijk

De tijd van de jaarplannen en begrotingen

Je zou het haast vergeten met deze zomerse temperaturen, maar het is alweer tijd voor het opstellen van de jaarplannen en begrotingen voor het komende jaar. Normaal al geen makkelijke klus, maar dit jaar is het moeilijker dan ooit! Want wie durft er nu nog in de toekomst te kijken?Kun je in zo’n onzekere tijd nog wel projecten plannen voor 2021?

Natuurlijk wil je voorkomen dat je medewerkers overbelast raken, maar alle plannen voor komend jaar bevriezen is geen optie. Dat hoeft ook niet, want het zijn kanjers, die best met veranderingen overweg kunnen, als je ze maar goed informeert. Alleen, hoe doe je dat in deze tijd? Normaal zou je misschien een paar bijeenkomsten plannen, dat gaat nu even niet. Ze overstelpen met stapels leesvoer is vast ook niet de bedoeling.


Anneveldt Animaties heeft een methode ontwikkeld waarmee je communicatie heel toegankelijk wordt. Wij geven je project een gezicht in de vorm van een realistisch geanimeerd personage en met herkenbaarheid en herhaling betrekken we alle medewerkers bij je project. Of het nu technische IT uitleg of een nieuwe werkwijze betreft, met onze laagdrempelige methode maken we het begrijpelijk voor iedereen. Wij maken alles op maat, helemaal in jouw huisstijl en we gebruiken de nieuwste technieken waardoor onze aanpak kosteneffectief kan zijn.


Je medewerkers zullen zich betrokken voelen bij de veranderingen, gemotiveerd en goed geïnformeerd. Hierdoor verminder je de kans op opstartproblemen en blijft de kwaliteit van je dienstverlening stabiel. En hoef je in je begroting minder budget op te nemen voor de gevolgen van fouten, verloren uren en personeelsverloop.


Nieuwsgierig geworden? Laat een berichtje achter, dan nemen we snel contact met je op.
Comments


bottom of page