top of page

Post

  • Foto van schrijverWilma Groenendijk

Dat zijn wij, in Udens weekblad

( oorspronkelijk bericht 27 juni 2018)


UDEN | Een paar voorbeelden van de animaties van Anneveldt Animaties zijn al op Kliknieuws te zien geweest: de filmpjes van de voorbereidingen van Kersenpop.


Hans Anneveldt, een voor Udens Weekblad lezers bekende fotograaf van anneveldt-multimedia, en zijn vrouw Wilma Groenendijk hebben vorig jaar Anneveldt Animaties opgericht. In het maken van animaties hebben zij een toepassing gevonden waar ze beiden hun creativiteit en talenten in kwijt kunnen. In hun kantoor in d'n Office hebben zij het afgelopen jaar hun nieuwe concept voor animaties uitgewerkt en op de markt gebracht.


Animatie "In september 2017 hebben we Anneveldt Animaties opgericht", vertelt Wilma. "We maken korte animaties waarin een realistisch geanimeerd personage jouw verhaal vertelt. Dat kan een personage uit ons portfolio zijn of nog mooier, naar voorbeeld van jouzelf of een van je medewerkers. Je verhaal wordt ondersteund met foto's, films en animaties zodat binnen korte tijd de kijker volledig duidelijk wordt wat je bedoelt. Zo'n animatie valt op in de massa en het personage wordt het gezicht van je project, afdeling, bedrijf, evenement of waar je je animaties maar voor wilt inzetten. Door profielfoto's van het personage en basiselementen van je animaties, zoals een geanimeerd logo, te gebruiken in je overige communicatievormen creëer je een herkenbare eenheid, wat de effectiviteit van alle communicatie bevordert. "

Comments


bottom of page